Skip to main content

Posts

Featured

Park Bogum Fanmeeting

annyeong annyeong!

this time i wanna share my experience as a fanmeeeting goer

so that was my first time pegi event korea k. before ni memang slalu la angan angan nak pegi but no chance

10 Dec 2016





 yg ni before the show start. selfie selfie dulu la. lama gila tunggu. dlm 30 mins camtu hahaha. 






ni gambar from official fb acc organiser event ni and i forgot siapa organiser dia hahaha
what i can say is, best!!!! even aku punya seat jauh dekat atas. we enjoyed! aku dgn aku teriaaaak memanjang. ramai yg dtg, dalam empat ribu orang uih. tapi dalam ramai ramai tu, kami punya suara juga antara yg paling kuat. tp kawan aku lagi banyak teriak lah kah kah kah. 
worth juga pegi even kau beli tix yang paling murah. sebab...at the end, bila dah habis show tu. semua orang akan jumpa bogum depan depan. ya la nama pun fanmeeting ofkos ada meet and greet. tapi takda sign la. just hi hi bye bye. even kejaaap, tapi sumpah! that was the best moment aku rasa dalam tahun 2016 aku! HAHAHA! i was super nervou…

Latest posts